Тренировъчен лагер 2016

Тренировъчен лагер на „Проданс“

От 02 до 07 април в град Самоков се проведе ежегодният тренировъчен лагер на КСТ „Проданс“, в който взеха участие над 60 деца от всички възрасти и групи от предсъстезателна и състезателна подготовка. Пет дена  всички участници имаха стриктна програма, по която се осъществяваше тренировъчния процес, като не липсваше и време са отдих и разходки. Времето беше благосклонно и даде предпоставки за множество занимания сред природата и в полите на красивата планина.

Графикът на процеса включваше лекционни курсове по теория и практика в спортните танци, тренировки за физическа подготовка, време за самоподготовка и индивидуални занимания. Те всички бяха съчетани с възможности за посещение на басейн, фитнес и други дейности, свързани с двигателната култура на членовете на клуб по спортни танци „Проданс“.

Всички герои в процеса се върнаха с нов набор от знания и известна доза умора, разбира се, с надежда тя да се превърне в устойчиви бъдещи положителни качества на всички танцьори. Треньорските кадри по всички дейности направиха така, че за пореден път тренировъчният лагер да бъде разнообразен, качествен, полезен и запомнящ се. Техният квалифициран труд даде множество позитиви и знания, които членовете на „Проданс“ да включат в своите бъдещи тренировки.

Целият колектив успя да разгледа забележителностите на град Самоков с любезното съдействие на екскурзовод, а няколко дена по-късно следваше разходка до Цари Мали град, която заинтригува всички участници в лагера.

Последната вечер не мина и без огромна доза забавление с цветния карнавал, в който се включиха както всички деца, така и техните треньори. Всеки участник представи своя костюм и индивидуално изпълнение, като всички  бяха оценявани от жури, а най-отличаващите се получиха подаръци. За всички останали имаше награди. Вечерта завърши с шумна дискотека, където децата показаха своите умения и в други танцови жанрове. След това дойде ред и на бързото стягане на багажа, защото на сутринта отново дойде ред на пътя за София.

Всички мигове от тренировъчния лагер бяха запечатани със снимки. Благодарим на участниците в лагера, на треньорите, на родителите и приятелите, които бяха с нас и които помогнаха това събитие да се превърне за пореден път като чудесно преживяване.


 

Снимки от лагера:

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.