Плевен 2016 открит турнир и Купа България

Отлично представяне на „Проданс“

На 23 април 2016. в град Плевен се състоя открит турнир и състезание от поредицата Купа България. Клуб по спортни танци „Проданс“ отново взе участие и беше сред най-добрите. Състезателите положиха много усилия и взеха участие в множество групи през целия ден на турнира.

Още от първата част „Проданс“, представен от Мария Йоловска при „Изгряващите звезди“, спечели 1-во място в категория „соло момичета“. За пореден път Мария демонстрира чудесни танцови умения и впечатли журито. Нейният успех беше последван от този на Румяна Александрова и Йордан Гоцев в групата 13 „D“, които завоюваха 2. място в открития турнир.  Габриела Заркова и Тодор Костов успяха да се изкачат най-високо на стълбицата на победителите и вдигнаха златото високо при 15-годишните. При младежите София Петкова – Даниел Андреев бяха в ТОП 5 в своя клас („C“).

В последната част от състезателния ден се проведе и Купа България, в която всички споменати двойки взеха участие и се бориха с участници от по-високи състезателни класове и години, но това не им попречи да покажат на какво са способни и да бъдат забелязани от всички. С много усмивки, запечатани на снимки, състезателите по спортни танци от „Проданс“ се завърнаха в София.

Състезателният сезон все още не е завършил. Скоро ни очакват още подвизи.

Успех на всички!

Снимки от състезанието:


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.