Пазарджик - Купа Хебър 2016

Още злато за „Проданс“

В град „Пазарджик“ се проведе турнир по спортни танци Купа „Хебър“ 2016  на  07.05.2016 година , в която клуб по спортни танци „Проданс“ взе участие с 3 танцови двойки. Откритият турнир започна около обяд с много участници от няколко града в страната. С много страст и амбиция състезателите на „Проданс“ пристигнаха в спортната зала . Още с първата си поява при 13-годишните Ивет Петрова и Илиан Борисов завоюваха златния медал в групата при комбинация от латиноамерикански и стандартни танци. Веднага след това още една награда беше спечелена при по-големите от танцовия дует Габриела Заркова и Тодор Костов, които също се изкачиха най-високо на почетната стълбица. Даниел Андреев и София Петкова бяха сред финалистите при най-големите, а именно при над 18-годишните. Всички тези успехи донесоха много радост и усмивки по лицата на състезателите.

Те всички събраха сили и взеха участие и във вечерната част на „Купа „Хебър“ , където отново премериха сили с двойки от по-висок състезателен клас. Всички танцуваха още от четвърт финал в съревнование с повече от 20 двойки и показаха, че не се спират пред нищо. Ивет и Илиан достигнаха и до финала в оспорвана надпревара за лидерските позиции.

В края на деня всички бяха изморени, но доволни от представянето си и поеха пътя към дома. Нека имат все толкова добри постижения и усмивките им да не слизат от лицата! Успех на следващото състезание!


 

Снимки от състезанието

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.