Пазарджик - Купа Хебър 2016

Още злато за „Проданс“

В град „Пазарджик“ се проведе турнир по спортни танци Купа „Хебър“ 2016  на  07.05.2016 година , в която клуб по спортни танци „Проданс“ взе участие с 3 танцови двойки. Откритият турнир започна около обяд с много участници от няколко града в страната. С много страст и амбиция състезателите на „Проданс“ пристигнаха в спортната зала . Още с първата си поява при 13-годишните Ивет Петрова и Илиан Борисов завоюваха златния медал в групата при комбинация от латиноамерикански и стандартни танци. Веднага след това още една награда беше спечелена при по-големите от танцовия дует Габриела Заркова и Тодор Костов, които също се изкачиха най-високо на почетната стълбица. Даниел Андреев и София Петкова бяха сред финалистите при най-големите, а именно при над 18-годишните. Всички тези успехи донесоха много радост и усмивки по лицата на състезателите.

Те всички събраха сили и взеха участие и във вечерната част на „Купа „Хебър“ , където отново премериха сили с двойки от по-висок състезателен клас. Всички танцуваха още от четвърт финал в съревнование с повече от 20 двойки и показаха, че не се спират пред нищо. Ивет и Илиан достигнаха и до финала в оспорвана надпревара за лидерските позиции.

В края на деня всички бяха изморени, но доволни от представянето си и поеха пътя към дома. Нека имат все толкова добри постижения и усмивките им да не слизат от лицата! Успех на следващото състезание!


 

Снимки от състезанието

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.