Състезанието на „Проданс“ 2016

Състезанието на „Проданс“

С невероятен успех премина поредният, организиран от „Проданс“, турнир от серията „Изгряващи звезди“. Той се проведе на 21. май 2016. година и събра над 200 участници от различни кътчета на България. Танцовият маратон продължи през целия ден, а усмивките не слязоха от лицата на деца, родители и треньори. Град София за пореден път събра най-добрите изгряващи изпълнители на спортни танци, оценени от 7-членно жури в ритъма на латиноамериканските и стандартни танци. За първи път в България организаторите от „Проданс“ дадоха равен старт на всички участници, като разделиха турнирът отделно за начинаещи и за напреднали. На тях им бе дадена възможността да демонстрират какво са научили, като бяха оценени дори и за изпълнението си на един танц, а това не попречи на останалите, които бяха разпределени в различни групи според степента на развитие и научен танцов материал. Всичко това показа, че „Проданс“ е иновативен и винаги се отнася с грижа към всички участници, родители и треньори, посветени на състезателните бални танци. За всички имаше голям брой награди, а красивите моменти са запечатени на известно количество снимков материал.

От страна на клуба участие взеха  множество деца от всички школи, като осигуреното безпристрастие ги нареди отново на челните места. Солови изпълнители, танцови двойки и формации отново показаха, че работят и се забавляват и това ги води само към успехи.

През целия ден неуморно се трудиха организаторите – треньори, деца, членове, родители и приятели на „Проданс“, без които това събитие нямаше да стане реалност. Благодарим ви! Благодарим и на всички участници и колеги, които ни подкрепиха.

„Изгряващи звезди 2016“ е едно от събитията, които ще сложат край на един изключително успешен танцов сезон за клуба. Следващото от тях ще бъде годишният концерт на 28. май за всички танцови групи към „Проданс“.

Очакваме Ви!

Снимки от състезанието:


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.