Годишен концерт на Проданс 2016

Годишен концерт на „Проданс“ 2016.

Цветна феерия беше ежегодният празник на КСТ „Проданс“. Годишният концерт се проведе на сцена, като в него взеха участие всички школи и групи, които са част от клуба. От най-малките до най-големите членове на „Проданс“ показаха своите умения на танцовия подиум и да завършат още една успешна учебна година. За някои беше краят ѝ, а за други сезонът продължава, като на състезателите им предстоят още няколко състезания преди и те също да се отдадат на кратка лятна ваканция.

Тази година концертът беше разделен на две части, като по време и на двете залата бе пълна с публика, желаеща да се наслади на изпълненията на младите таланти. Всички успяха да се потопят в ритъма на балните латиноамерикански и стандартни танци, като сцената сякаш беше тясна за огромните им усмивки и прекрасно настроение. Всички деца, юноши и младежи показа какво са научили и усъвършенствали през годината, а след своето изпълнение  получиха и награди за работата си.

Гостите на празника наблюдаваха общо три часа танци от двете части със затаен дъх и силно аплодираха танцьорите. Красивите моменти бяха запечатани със снимки, а някои от тях ще останат завинаги в сърцата на всички. Децата от училища от цяла София показаха, че независимо от колко време танцува човек, сцената е неговото място.

Екипът на „Проданс“ благодари на всички треньори и ученици на клуба за свършената работа и удоволствието, което доставят с нея. Също така благодарим на родителите, които подкрепят целия труден процес при изграждането на танцовата култура. Благодарим на всички преподаватели, приятели, състезатели и членове на „Проданс“ за помощта този празник да стане реалност и да остане незабравим

Пожелаваме весело лято на всички, които излизат във ваканция, а на тези, на които им предстоят най-важните турнири за края на танцовия сезон – сила, кураж, усърдна работа и вдъхновение, за да вървите напред!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.