Проданс - Prodance

Поредното добро представяне на „Проданс“

През изминалата седмица в Стара Загора и в Хасково се проведоха състезания от държавния спортен календар, в които клуб по спортни танци „Проданс“ участва с две двойки – Габриела Заркова – Тодор Костов и  смесената двойка София Петкова – Даниел Андреев. Въпреки че са едни от последните състезания за танцовия сезон, турнирите събраха множество участници, сред които и споменатите двойки. За пореден път клубът беше представен на ниво, а състезателите от „Проданс“ показаха, че силите и желанието за победа не са си отишли.

На състезанието в гр. Стара Загора Габриела и Тодор бяха сред финалистите в тяхната категория – 15 „D“, танцувайки латиноамерикански и стандартни танци. София и Даниел се класираха на 4. място в групата на 18 „С“. По време на вечерната част, когато се състоя „Купа Стара Загора“ двете двойки взеха участие в категориите съответно на юноши и младежи, където се бориха с двойки от всякакви нива и класове в България и достойно показаха какво могат.

Доброто им представяне не свършва дотам. На състезанието в град Хасково юношеската двойка Заркова – Костов станаха шампиони в тяхната възрастова група и ниво, като с това първо място повишиха своя състезателен клас. Петкова и Андреев бяха сред най-добрите финалисти в тяхната категория. Заредени с добро настроение, двете двойки участваха и на „Купа Хасково“, където танцуваха с плам.

Така завършиха поредните изяви на двойките от клуб „Проданс“. Танцовият период привършва, а с това наближават и международни турнири за състезателите. Нека запазят още сили, за да поставим заедно краят на поредния успешен сезон за „Проданс“.

Успех!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.