Проданс - Prodance

Поредното добро представяне на „Проданс“

През изминалата седмица в Стара Загора и в Хасково се проведоха състезания от държавния спортен календар, в които клуб по спортни танци „Проданс“ участва с две двойки – Габриела Заркова – Тодор Костов и  смесената двойка София Петкова – Даниел Андреев. Въпреки че са едни от последните състезания за танцовия сезон, турнирите събраха множество участници, сред които и споменатите двойки. За пореден път клубът беше представен на ниво, а състезателите от „Проданс“ показаха, че силите и желанието за победа не са си отишли.

На състезанието в гр. Стара Загора Габриела и Тодор бяха сред финалистите в тяхната категория – 15 „D“, танцувайки латиноамерикански и стандартни танци. София и Даниел се класираха на 4. място в групата на 18 „С“. По време на вечерната част, когато се състоя „Купа Стара Загора“ двете двойки взеха участие в категориите съответно на юноши и младежи, където се бориха с двойки от всякакви нива и класове в България и достойно показаха какво могат.

Доброто им представяне не свършва дотам. На състезанието в град Хасково юношеската двойка Заркова – Костов станаха шампиони в тяхната възрастова група и ниво, като с това първо място повишиха своя състезателен клас. Петкова и Андреев бяха сред най-добрите финалисти в тяхната категория. Заредени с добро настроение, двете двойки участваха и на „Купа Хасково“, където танцуваха с плам.

Така завършиха поредните изяви на двойките от клуб „Проданс“. Танцовият период привършва, а с това наближават и международни турнири за състезателите. Нека запазят още сили, за да поставим заедно краят на поредния успешен сезон за „Проданс“.

Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля, въведете верния резултат! *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.