Групи за тренировки

Група за начинаещи

Група за начинаещи – деца от предучилищна група или училищна възраст. Изучават се последователно всички танци от програмата на спортните танци плюс някои допълнителни като салса, меренге, макарена, диско и т.н. Децата получават богата танцова и музикална култура, свикват да се изявяват на сцена, научават се на труд и дисциплина, намират много нови приятели и се забавляват. Могат да участват в училищни концерти, празнични програми и състезания за начинаещи по медалистката система.

Напреднали и състезателни двойки

Напреднали и състезателни двойки – деца от всички възрасти, които имат или нямат постоянен танцов партньор и тренират активно. Участват в състезанията от държавния спортен календар или/и изпити по медалистката система.

Група за любители (възрастни)

Група за любители (възрастни) – учащи или работещи хора, които се занимават със спортни танци за забавление и разтоварване. Изучават се много танци, не само от програмата на спортните танци, която включва 10 танца (самба, ча-ча, румба, пасо добле, джайв, танго, английски валс, виенски валс, фокстрот и куикстеп), но и популярни латино танци (салса, меренге, бачата и др.).

То идва в живота Ви просто като интерес, прераства в приятно хоби, бавно се превръща в обсебване…, и в един момент става начин на живот…

Група за двойки - предсъстезателна подготовка

Група за двойки – предсъстезателна подготовка – предлагаме индивидуални уроци за двойки. Целта е допълнително усъвършенстване в извън груповите тренировки. Уроците се провеждат в удобното за вас време и място.

Частните уроци в КСТ ПРОДАНС са напълно съобразени с клиента. Подходът на обучение е индивидуален. Прилага се специфична програма, разработена за клиента, след уговорка с преподавателя. Предлагаме ви професионални преподаватели. Набляга се изключително много на усвояване на техника в съответния стил, ритмичност и музикалност.

Тим билдинг

Тим билдинг – вашият екип трябва да се сплоти,да се забавлява и разтовари от ежедневието на работния ден,тогава можете да разчитате на нас да Ви помогнем. Отлична атмосфера и настроение с шоу програмата на нашите професионални танцьори и също така обучение на вашите служители в огнените ритми на:
ча-ча-ча, джайв, самба, салса, меренге, бачата, валс, танго и още много други танци с които ще се забавляват и разтоварват.Подарете им вечер която никога няма да забравят.

Сватбен танц

Сватбен танц – направете своят първи танц заедно едно незабравимо преживяване както за вас, така и за вашите приятели и гости. Покажете колко добре можете да се движите и владеете музиката с помощта на професионалните учители на КСТ “Проданс”.

КСТ “Проданс”  е точното място за вашият сватбен танц. Професионалните ни преподаватели, с богат танцов опит, ще направят вашата сватба още по-красива със специално създадена за вас сватбена хореография.

Облечете мечтите си в музика, слушайте ритъма на сърцето си, освободете емоциите си, използвайте стъпките и движенията, подайте ръка и следвайте порива на сетивата си!

Доверете ни се да направим празника Ви като приказка.
За повече информация вижте графика на КСТ “Проданс”.